Auke Henk Doornbosch

0
70
Niekerk mmh Auke Henk Doornbosch

voorzitter VV Niekerk

“Sinds mei dit jaar ben ik voorzitter van VV Niekerk. Dit jaar viert de club haar 70 jarig bestaan. VV Niekerk is opgericht op 22 oktober in 1945. Op zaterdag 24 oktober staan we daar feestelijk bij stil en openen we ook onze unit. Dit nieuwe gebouw bestaat uit twee kleedkamers, toiletten, vergaderruimte, kleine kantine en een massage ruimte. We hopen dat er op die dag veel leden, vrijwilligers en sponsoren komen om dit met ons te vieren. 

Dat ik in mijn eerste jaar als voorzitter al direct zo’n lang jubileum mag vieren, is een cadeautje. Als voorzitter houd ik me bezig met alles wat er reilt en zeilt bij de club. Denk aan het voorzitten van bestuursvergaderingen, overleg met de diverse commissies en andere aanverwante zaken.  Op dit moment houden we ons bijvoorbeeld bezig met een kunstgrasveld.  Een kunstgrasveld is noodzakelijk omdat de ondergrond van de bestaande velden erg slecht is. De eerste gesprekken met de gemeente over een kunstgrasveld zijn al gaande. Daarnaast staan we als vereniging niet alleen op 24 oktober stil bij ons jubileum maar op meerdere momenten in het jaar. Zo zijn er voor de seizoensafsluiting van dit voetbaljaar ook feestelijke plannen. Denk bijvoorbeeld aan een bazaar waarmee we geld kunnen ophalen voor een goed doel. De club bestaat uit 400 leden en 150 vrijwilligers die de voetbalvereniging van Niekerk Oldekerk en Faan levendig houden. Zelf heb ik toen ik jong was ook gespeeld bij VV Niekerk. Dat stokje heb ik doorgegeven aan mijn zoon, die nu bij de club speelt. VV Niekerk is een dorpse club, er heerst een verenigingsgevoel en samen met alle vrijwilligers krijgen we veel voor elkaar. Naast mijn voorzitterschap werk ik als bedrijfsleider bij de V&D in Leeuwarden. Daardoor kan ik niet altijd bij de voetbalwedstrijden zijn. Maar als ons eerste team een belangrijke wedstrijd speelt, probeer ik er wel bij te zijn. Alle voetballers, sponsoren, vrijwilligers en supporters van VV Niekerk zijn om 15.00 uur op zaterdag 24 oktober welkom tijdens de opening van de unit. En omdat we jarig zijn is er in de kantine koffie met gebak.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here