De aardappeloogst uitgebreid gevierd met het Aardappelfeest

0
59
hornhuizen aardappelfeest 1

hornhuizen aardappelfeest 2hornhuizen aardappelfeest 3hornhuizen aardappelfeest 4WONGEMA – De aardappeloogst is binnen van het Groningse Hogeland en dat is reden voor feest: de vierde editie van het Aardappelfeest in Wongema. Er was genoeg te doen op het feest: ’s middags was er live-radio, waarbij de presentatie in handen was van radioveteraan Rik Zaal en eetblogger Wilbert van de Kamp. Verschillende aardappelkenners schoven aan bij de DJ’s en er werd onder andere verteld over de architectuur van aardappelschuren. Verder er waren aardappelexperimenten en ’s avonds konden de bezoekers genieten van een uitgebreid aardappeldiner. Ook werd er gebouwd aan een aardappelstad, waar iedereen zijn of haar creativiteit mocht uiten. De avond werd afgesloten met optredens van skaband Mr. Wallace en rocksensatie Diff. Het aardappelbier en de aardappelwodka mochten hierbij natuurlijk niet ontbreken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here