Geslaagd feest voor ouders en kinderen op OBS de Molenberg

0
52
Grootegast Molenberg feest

Grootegast Molenberg feest-2GROOTEGAST – Om het jaar organiseert OBS de Molenberg een feest voor de ouders en kinderen van de school. Dit jaar stond het feest in het thema van de Kinderboekenweek: ‘Raar maar waar’.

Janny Buiten, directeur van de Molenberg, vertelt dat het feest een groot succes was: “Ik ben een gelukkige directeur, de kinderen waren erg enthousiast! De avond eindigde zelfs met een heuse polonaise van alle kinderen en leerkrachten, dat was wel erg mooi! Het was een echt ‘wij-gevoel’. De kinderen mochten verkleed komen, er was disco met discolampen en DJ’s in het speellokaal, er was een film over een heks en er was een zelfgemaakt spookhuis door de kinderen van groep 8, waar ook een ‘raar-maar-waar-zegster’ inzat! Grappig hé? Dat hebben ze zelf bedacht!”, aldus directeur Buiten. Naast de feestelijkheden was er ook een proefjeslab waar de kinderen experimenten konden doen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here