Herontdek de polaroidcamera dankzij Hogeland in Beeld

0
36

LAUWERSOOG – Stichting Hogeland in Beeld organiseert zaterdag 24 oktober een middag voor iedereen die geïnteresseerd is in fotografie en video. Dit zal plaatsvinden in café MEER aan het Waddenkwartier in Lauwersoog, tussen 12.00 en 15.00 uur. Er wordt onder andere aandacht besteed aan de polaroidcamera, fotografie met smartphones en er worden tips gegeven over zelf foto’s en video’s maken met je smartphone. Projectmanager Sarah Stiles licht de middag toe: “Het is een creatieve, informatie middag. Ik wil er liever geen label opplakken zoals ‘workshop’, want mensen kunnen komen en gaan wanneer ze willen.” Naast een MINIexpo, waarbij polaroidfoto’s van de haven te zien zijn, is er ook een speciale hoek voor mensen die graag meer zouden willen doen met beeld op hun smartphones.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here