Kelvin de Ruiter wint Stercste man wedstrijd

0
93
surhuisterveen sterkste man 3

Surhuisterveen Stercste manSURHUISTERVEEN- Zaterdag vond de Stercste man wedstrijd in Surhuisterveen plaats. Dat gebeurde bij brasserie Kolkzicht. Hier namen sterke mannen het tegen elkaar op. Één van de onderdelen waarbij de mannen elkaar probeerden af te troeven was het tillen van stenen op een trapvormige verhoging. Naarmate de verhoging lager werd, hoe zwaarder de stenen. De zwaarste steen woog 150 kilo. Een aantal van de deelnemers lukte het net niet om de eerste steen op de verhoging te krijgen binnen de tijdspanne van een aantal seconden. Henk Vonk was een van de eersten die vier van de vijf stenen op de verhoging wist te tillen. Maar niemand haalde het record van Kelvin de Ruiter die vijf stenen in 22 seconden op wist te tillen. Naast dit onderdeel waren er ook nog andere onderdelen die de deelnemers voor hun kiezen kregen. Ook vrijwilligers uit het publiek konden hun kracht tonen door met twee zware gewichten van vijftig kilo in elke hand, een zo groot mogelijke afstand te lopen. Ze maakten daarbij kans op een paraplu. Rond half zes was de wedstrijd afgelopen. Op nummer één stond Kelvin de Ruiter, plaats twee was voor Bas van de Molen en Henk Vonk werd derde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here