TTS Surhuisterveen gaat onderuit tegen Emmeloord

0
55
Damclub TTS Surhuisterveen

SURHUISTERVEEN – Damclub TTS Surhuisterveen is afgelopen maandag onderuit gegaan tegen de reserves van Emmeloord. Door de nieuwe regeling bij de Provinciale Friese Dambond was TTS in de gelegenheid een extra team te formeren die deze avond moest uitkomen tegen de reserves van damclub Emmeloord. Emmeloord, die door een fusie met Marknesse over een groot aantal sterke spelers beschikt, was te sterk voor de Feansters.

Johannes Baron was de enige speler van TTS die de eer wist te redden door remise van 1-1 te spelen tegen Julienes Danhof. De overige vier spelers verloren van de spelers van Emmeloord. De einduitslag is hierdoor 7-1 voor Emmeloord.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here