Zaalproblemen voor hockey en basketbal Zuidhorn

0
42

ZUIDHORN – De nieuwe sporthal in de Brede School in Zuidhorn kan nog niet aan ieders verwachtingen voldoen. Maandag sprak de raad over de hal en toen bleek dat er voor de hockey- en de basketbalvereniging (nog) geen mogelijkheden in de hal zijn. Zo heeft de sporthal geen verstelbare baskets en mag de hockeyvereniging niet in de zaal trainen omdat de gemeente bang is voor schade aan de muren en deuren. “Omdat men ervan uitging dat ze het wel konden gebruiken, hebben ze geen aanvraag gedaan bij Sporthal Quiksilver S. Daardoor zit de hockeyclub nu zonder zaal,” stelde Jan Gutman (D66). Volgens wethouder Fred Stol (CDA) horen de problemen bij de kinderziektes van de zaal. Hij zegt bezig te zijn met losse baskets en zegt nog met de hockeyclub in gesprek te zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here