Springwedstrijden bij Manege Opende

0
98
Manege Opende

OPENDE – In de herfstvakantie waren er onderlinge wedstrijden bij Manege Opende. Zo was er onder andere dressuur en springen, waarvan er op de eerste dag twee groepen voor het springen waren en vier voor dressuur. De eerste prijs was voor Bente Poortinga en Anna de Deugd met springen. Bij de dressuur waren Freke Elzinga, Anouk Alberts, Petra Oosterhuis en Jeanine v.d. Meer de winnaars. De tweede dag waren en twee groepen voor het springen en drie groepen voor dressuur. De eerste prijs was bij het springen voor Mirte Wilgenburg en Miranda Boersma. Bij de dressuur waren Ilona Pietersma, Mardien Oldekamp, en Rianne Ytsma de winnaar. Op de laatste dag waren er twee groepen springen waarbij Ilse de Vries en Iris de Jong de winnaars waren. Er waren vijf groepen dressuur en de eerste prijs was voor Naomi Kobus, Caroline Sikkema , Ryanka de Boer en Femke Poortinga. Deze winnaars gingen naar huis met de oranje rozet en een cadeau.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here