VV Niekerk viert 70 jarig jubileum

0
45
niekerk jubileum vv niekerk

NIEKERK- Zaterdag vierde VV Niekerk haar 70 jarig jubileum. Buiten, bij de kantine van de voetbalvereniging werd een nieuwe unit geopend en onthulde voorzitter Auke Henk Doornbosch een nieuw standbeeld. “Dat beeld hebben we gekregen van de vrijwilligers die ook de nieuwe unit gebouwd hebben,” zegt Doornbosch. “Er staat ook een spreuk op, namelijk: vele handen maken licht werk bij VV Niekerk.”

De voorzitter kijkt terug op een geslaagde dag. Hij schat dat er ruim 100 man aanwezig waren. Daaronder waren leden, vrijwilligers en sponsors. Na de onthulling en de opening was het tijd voor koffie met gebak. “Het is mooi dat er zoveel belangstelling was. Het standbeeld is een mooi symbool voor de club en met de nieuwe unit gaat VV Niekerk een mooie toekomst tegemoet.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here