VV Zuidhorn E1 wint Voetbal Talenten Toernooi

0
67
VV Zuidhorn E1

ZUIDHORN – Er wachtte in de herfstvakantie een mooie nieuwe uitdaging voor vv Zuidhorn E1, op het 9 tegen 9 Voetbal Talenten Toernooi van de KNVB op de velden van LAC Frisia in Leeuwarden. Zuidhorn E1 heeft de titel gepakt op het Voetbal Talenten Toernooi en plaatst zich weer voor het NK op 3 mei. Zestien teams uit de noordelijke provincies strijden voor een plek op het Nederlands kampioenschap. Zuidhorn E1 had zich daarvoor eerder al voor het 7 tegen 7 kampioenschap geplaatst.

Uit het kwalitatief hoogwaardige deelnemersveld trof Zuidhorn E1 eerst Blauw Wit ’34 en vervolgens NEC Delfzijl. Met winst in beide duels van respectievelijk 2-0 en 3-1 bereikte het team van coaches Rinze Reiding en Simon Koster, die werden geassisteerd door Leon Balkema, vlot de kwartfinale. Daarin werd Hoogezand als tegenstander getroffen. Zuidhorn E1 liet in deze wedstrijd zien prima opgewassen te zijn tegen dit team, dat bij vlagen erg stevig spel op de mat legde. Een 2-0 winst voor de Zuidhorners was het prachtige resultaat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here