Ludieke opening tentoonstelling BaronTheater in Opende

0
62
dijkstra

OPENDE – Op vrijdagmiddag 29 April 2016 heeft burgemeester Kor Dijkstra van de gemeente Grootegast de tentoonstelling met schilderijen uit Bali in het BaronTheater in Opende op ludieke wijze geopend. Op een Indonesische riksja (van de organistatie Pikulan) werd hij binnen gereden en al zittend in de bak van de taxifiets opende burgemeester Dijkstra de tentoonstelling. De tentoonstelling die door Hessel en Iety van der Sluis uit Opende was samengesteld bestond uit prachtige doeken. Vooral de kleuren die door de kunstenaar zijn gebruikt vielen op. De schilderijen worden te koop aangeboden en de opbrengst komt ten goede voor het ziekenhuisproject Zavora in Mozambique. De eerste komende maanden zullen een aantal doeken in het BaronTheater worden tentoongesteld

Zie bijlage: Burgemeester Dijkstra zittend in de riksja

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here