Spetterende finale Zondagmiddagcafé dorpshuis Pieterburen

0
14
piterburen

PIETERBUREN – Het laatste Zondagmiddagcafé van het seizoen was een groot succes. Ook dit keer kwamen veel muzikanten uit de regio naar Pieterburen. De dorpen Uithuizermeeden, Baflo, Den Andel, Winsum, Saaksum en Kloosterburen waren bijvoorbeeld allemaal vertegenwoordigd.

Dichter Dick Guillot opende de middag met enkele eigen geschreven gedichten. Met beelden en woordspelingen die het publiek konden beroeren. Daarna was het podium voor de gitaristen, saxofonisten, zangers en zangeressen, de pianist, harmonicaspeler en melodicaspeelster. Een speciale vermelding gaat dit keer uit naar het spontane optreden van ‘the Pieterbuurster girls’ en het prachtig gezongen ‘Amsterdam huilt’ van Thea uit Amsterdam. Hans Barends, Lyda Kraan en Piet Witteveen van de culturele commissie kunnen, samen met artistiek leider Gert Koolhof, terugkijken op een zeer geslaagde eerste jaargang van het Zondagmiddagcafé. Leve de swing, blues, pop en folk.

Iedereen die het gemist heeft, zal nu toch even moeten wachten. Het nieuwe seizoen van het Zondagmiddagcafé dorpshuis Pieterburen start pas weer op zondag 30 september. Altijd de laatste zondag van de maand.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here