Eerste sleutels Noorderlicht overhandigd

0
57
zuidhorn sleuteloverdracht noorderlicht

ZUIDHORN – Afgelopen dinsdag vond, tussen de regen van lintjes door, de feestelijke sleuteloverdracht plaats bij de oplevering van de eerste woning van Het Noorderlicht in de woonwijk de Oostergast in Zuidhorn. In het bijzijn van wethouder Fred Stol ontvangen de nieuwe bewoners van de Oostergast hun nieuwe huissleutels.

Er was veel belangstelling voor de 1e fase van 30 woningen Het Noorderlicht van ontwikkelaar Plegt-Vos in woonwijk De Oostergast. Dit bleek wel uit de zeer snelle verkoop van de woningen. Binnen vier maanden waren alle 30 woningen verkocht. In november 2015 is gestart met de bouw van de woningen. Inmiddels zijn er van de 2e fase van Het Noorderlicht reeds 26 woningen verkocht en zijn er 4 woningen onder optie. De bouw van deze woningen start in juni. Vooral groeiende gezinnen en doorstromers uit de stad Groningen en de regio Zuidhorn hebben veel interesse getoond in de woningen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here