Pauline Oostenrijk

0
148
In Beeld -Pauline Oostenrijk

DEN HORN – De muzikale zussen Pauline en Nienke Oostenrijk geven op zondagmiddag 8 mei een spetterend concert in de Westerklavier aan de Weersterweg 22 te Den Horn. De beroemde hoboïste Pauline en haar zingende zus worden daarbij begeleid op de piano door virtuoos Bas van Westerop. Gezamenlijk geven ze invulling aan het middagvullende programma dat de toepasselijke titel “Ode aan de Lente” draagt.

De zussen Pauline en Nienke treden vaker samen op. De chemie tussen de gezusters zorgen daarbij voor een speciaal randje. Op deze zondagmiddag worden onder andere liederen gezongen Grieg, Schubert en Mendelsohn. Stukken die ook terug te vinden zijn op het nieuwste album van zangeres Nienke, l’Hiver a Cessé. Verder krijgt het publiek spannende muzikale hoogtepunten te horen van Händel, met zang, piano en hobo en Adams. Ook wordt Saint-Saëns ten gehore gebracht. Een prachtige sonate voor hobo en piano.

Het zondagmiddag concert is een heerlijke invulling van Moederdag. Reserveer dus snel de kaarten voor dit mooie concert dat om 15.00 uur begint in de Westerklavier. De entree bedraagt 17,50 euro. Reserveren kan op telefoonnummer 06-44334935 of via info@westerklavier.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here