CMV Wilhelmina maakt uitstapje naar Rusland

0
99

LEENS – Christelijke muziekvereniging Wilhelmina Leens sloot Koningsdag 2016 af met haar jaarlijks Oranjeconcert. Ook dit jaar trakteerde Wilhelmina het publiek op een attractief programma.

Wilhelmina opende het concert met ‘Farewell to Arms’ en ‘December 7th’. De luchtige presentatie was in handen van Arno van de Heyden die met zijn liedjes herinneringen ophaalde aan de Vief piepen en de 2CV.

Wilhelmina maakte een uitstapje naar Rusland met herkenbare Russische melodieën.

Een aantal leden van Wilhelmina traden solistisch op; José de Vries (sopraansaxofoon) beet de spits af met een fantastische vertolking van ‘Concerto in E flat’. Vorig jaar speelde Omar Tomasoni (Concertgebouworkest) op het Oranjeconcert en hij inspireerde Erwin Faber om hem dit jaar te evenaren. De twaalf leden van het jeugdorkest toonden aan dat zij goed op weg zijn om binnenkort in het orkest van Wilhelmina te spelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here