Saaksumer ontvangt bronzen jubileumspeld

0
10
uitreiking jubileumspeld 25 jaar Dhr. Davids

SAAKSUM – Op zondagochtend 1 mei was de heer Davids zeer verrast toen er twee bestuursleden van de PvdA afdeling Zuidhorn bij hem voor de deur stonden. Nadat de afbakbroodjes uit de oven waren gehaald, nam de heer Davids de bronzen jubileumspeld en een bos rozen in ontvangst van afdelingsvoorzitter Berend-Jan Dobma. Dit alles was ter gelegenheid van het 25-jarig lidmaatschap van de Saaksumer.

“Het is verbazingwekkend, ik heb er tot nu toe nooit bij stilgestaan dat ik al zo lang lid was. Nadat ik me voor de PvdA heb ingezet in Hoogkerk en Groningen, is mijn bijdrage met de komst van de kinderen wat op een lager pitje belandt. Echter, ik volg de politiek nog steeds”, lacht Davids.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here