Bier en ballonnen tijdens de Hemelvaartsmarkt in Eenrum

0
91
Eenrum Filmpje hemelvaarts kermis-3

EENRUM – De 39e editie van de Hemelvaartsmarkt in Eenrum was wederom een geslaagd feest. Twintigduizend bezoekers konden genieten van de 120 kraampjes, activiteiten, muziek en natuurlijk een ijskoud biertje. Met tropische temperaturen waren het vooral zonnebrillen die het straatbeeld versierden en stonden de straten rond de kroegen vol met bierdrinkend gezelschap. Een fanfare maakte muzikale rondjes door het dorp en voor de kinderen waren er ballondieren, ijsjes en attracties. Het heerlijke zonnetje was hét gespreksonderwerp van de dag en mening bezoeker had aan het eind van de dag zijn witte winterhuid ingeruild voor de rodere en ietwat verbrande variant. Het mocht de pret niet drukken, want het zonnetje was meer dan welkom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here