Ben Verwey

0
65
In Beeld - Ben Verwey

LEENS – Ben Verwey, gemeentesecretaris van de gemeente De Marne, neemt per 1 juli afscheid van de gemeente De Marne. Hij heeft gekozen om zich te richten op een andere toekomst.

Ben Verwey begon op 1 juli 2012 als gemeentesecretaris/algemeen directeur bij gemeente De Marne. De opdracht die hij van het college van B&W meekreeg, was tweeledig. De financiën van de gemeente op orde brengen op een zodanige wijze dat de financiële basis weer gezond is. De tweede opdracht was om de gemeentelijke organisatie te herstructureren, met als doel beter te kunnen voldoen aan de eisen en wensen die aan een hedendaagse gemeente gesteld worden.

Na vier jaar is deze complexe opdracht met succes volbracht. Voor de gemeentesecretaris en Burgemeester en Wethouders een logisch moment om samen naar de nieuwe opdracht voor de gemeentesecretaris te kijken. De conclusie is dat er eerst een periode van consolidatie aanbreekt waarin de aangebrachte veranderingen verankerd moeten worden, alvorens de ingezette ontwikkeling te vervolgen. Hiermee verschuift het accent in de opdracht van de gemeentesecretaris naar implementatie en uitvoering van genomen besluiten. Voor Ben Verwey een reden zich te richten op een andere toekomst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here