Dokkum verwacht supportersinvasie uit Zuidhorn

0
34
teamfoto A-selectie

DOKKUM – Zaterdag sluit Zuidhorn de competitie af met een uitwedstrijd tegen Be Quick Dokkum. Het is niet zo maar een wedstrijd, Zuidhorn staat op de tweede plaats en heeft nog prima kampioenskansen. Koploper VEV’67 speelt in Harlingen tegen Zeerobben en kan bij verlies worden gepasseerd door Zuidhorn, want dit team staat slechts op twee punten achterstand. Zuidhorn zal dan wel in Dokkum moeten winnen.

De thuisclub verwacht dat de gasten uit Zuidhorn een grote supportersschare meenemen naar Friesland, die mogelijkerwijs rond kwart over vier mogen feestvieren.

Be Quick zal de punten zeker niet cadeau geven, want het heeft nog iets recht te zetten tegen Zuidhorn. De spelers van Henk Konings zullen de competitie winnend willen afsluiten maar vooral ook revanche willen nemen op de eerder geleden nederlaag in Zuidhorn. Het belooft een fraai spektakelstuk te worden.

De wedstrijd begint deze keer niet om 15.00 uur maar om 14.30 uur.

 

Foto: Be Quick Dokkum, de komende tegenstander van v.v. Zuidhorn

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here