Feestweek Grootegast bijna weer van start: de organisatie heeft er zin in!

0
58
Grootegast - kermis 4

GROOTEGAST – “Met veel vrijwilligers, veel inspanning en samenwerking tussen Dorpsbelangen en de Handelsvereniging zijn we er in geslaagd om de feestweek Grootegast van een nieuw jasje te voorzien”, aldus Lodewijk van Laten, voorzitter van de Handelsvereniging Grootegast.

“Om dit verder te kunnen realiseren waren de organisatoren van de feesttent van groot belang, omdat we een professionele organisatie zochten die een goede invulling kunnen geven aan het feesttentgebeuren”, gaat hij verder. Op vrijdag en zaterdag zal er dus fantastische muziek klinken vanuit de feesttent waar jong en oud van kunnen genieten, vertelt hij. “We kunnen immers niet achterblijven bij het grote Open Air feest wat op 1 oktober weer zal plaatsvinden. Laten we vooral niet vergeten dat er door de plaatselijke horeca ook dingen worden georganiseerd die voor de liefhebber de moeite waard zijn. Erg verheugd zijn we dat ze in de korte tijd die ze hadden een prachtig programma hebben samengesteld waar ook onze kinderactiviteiten en de Playbackshow niet alleen meer voor de jongeren is maar ook voor de buurtverenigingen weer een uitdaging moet zijn”, vertelt Van Laten.

Nieuwe uitdagingen zijn op woensdag de Cup Cake Cup en de ‘Ladies Night Out’, die op de donderdag zal plaatsvinden. Daarnaast heeft de Handelsvereniging samen met de Historische Automobiel Vereniging Noord een Oldtimer-Jongtimer& Landbouwvoertuigentoer georganiseerd die veel bezoekers naar Grootegast gaat brengen, naast de Jaarmarkt op de zaterdag die de week zal afsluiten.

Ook rijdt er een treintje van en naar het LEGiO-museum. Het volledige programma van de week, zoals de start van de kermis, is te vinden in deze editie van De Streekkrant.

“Geef u vroegtijdig op voor de Playbackshow en de Cup Cake Cup zodat Dorpsbelangen het spektakel goed kan organiseren en iets geweldigs van kan maken. Vergeet vooral niet dat de toegang tot de kindermiddag gratis is en er een mooie middag in het verschiet ligt”, benadrukt Van Laten.

Voor de verdere informatie, zoals de gratis deelname, kunt u contact op nemen met info@dorpsbelangengrootegast.nl “Wij kunnen ons voorstellen dat u de jaarlijkse taptoe mist op het programma wat als reden heeft dat er een verschuiving is naar zaterdag 10 september”, vertelt Van Laten. “Dorpsbelangen, Handelsvereniging en de vrijwilligers hopen dat u veel plezier zult beleven aan deze mooie week en dat organisatie volgende jaren hieruit kan putten en aan te vullen met nog meer leuke activiteiten.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here