Laatste puberavond van het seizoen

0
36

ZUIDHORN – Dinsdag 24 mei is er weer een ‘Help, hoe overleef ik mijn puber?’ – avond in Avalon. Het wordt de vijfde en laatste keer dit seizoen. Dit inwonersinitiatief van Janet Postema, zelf natuurlijk ook ouder van pubers, is een mooi succes geworden en voorziet duidelijk in een behoefte van ouders om meer te snappen van hun pubers en daarmee de harmonie in huis te bewaren of te herstellen.

Op de ‘puberavonden’, zoals ze intussen genoemd worden door de bezoekers, staat uitwisseling en steun van ouders onderling centraal. De avond begint altijd met ‘5 pubergeheimen’ van kindertolk® Marguérite van der Linden; een soort warming-up die tot nadenken stemt. Marguérite is, naast Janet, ook een drijvende kracht achter deze avonden. Aansluitend is er een thema of een spreker en de tweede helft van de avond gaan ouders met elkaar in gesprek over hun zorgen of vragen.

Op 24 mei komt Freddy Plat spreken over Pubers en Social Media. Wat doet mijn puber de hele dag achter dat scherm? Wat is de aantrekkingskracht van internet en smartphone? En wat is handig om hier als ouder van te weten en misschien te snappen? Is dit ook een onderwerp bij u thuis, kom dan vooral meepraten en meeluisteren!

Alle ouders van pubers zijn welkom, de toegang is gratis, consumpties zijn voor eigen rekening. Inloop vanaf 19.45 uur, start om 20.00 en afsluiting uiterlijk om 21.45 uur. Buurtcentrum Avalon, Van Starkenborghkanaal Zuidzijde 1.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here