Dribbel bezoekt Bibliotheek Grootegast

0
38

GROOTEGAST – Het onder Nederlandse kinderen wereldberoemde hondje Dribbel komt naar Grootegast. Dribbel bezoekt op woensdag 25 mei de bibliotheek in Grootegast in het kader van het programma ‘Voorlezen in de Bieb’ dat op woensdagmiddag van 14.30 tot 15.30 uur plaats vindt.

Het bezoek van Dribbel komt voort uit het samenwerkingsverband tussen Bibliotheek Grootegast en Humanitas Westerkwartier. Eén keer in de maand organiseren vrijwilligers van Humanitas Westerkwartier een activiteit met voorlezen, spel, kleuren en knutselen voor peuters en kleuters. Deze activiteiten duren ongeveer een uur en vinden plaats in de bieb.

Woensdag 25 mei zijn de kinderen vanaf 14.15 uur welkom om Dribbel met eigen ogen te aanschouwen. De toegang is -zoals altijd- gratis. De bibliotheek in Grootegast is gevestigd op het Marktplein 11 te Grootegast.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here