Zakenkring kleurt centrum Zuidhorn

0
40
Zakenkring Zuidhorn versiert dorpskern

ZUIDHORN – De Zakenkring van Zuidhorn wil het straatbeeld van Zuidhorn een vrolijk en zomers tintje geven. Daarom zijn afgelopen week elf bloembakken met fleurige bloemetjes opgehangen in het centrum van Zuidhorn. De bloembakken zijn beschikbaar gesteld door het tuincentrum van Frank Meester en worden geplaatst en gevuld door Arjen Wiedijk van Arjen’s Tuin en Klus.

“Zuidhorn biedt een aantrekkelijk winkelaanbod”, vindt John Bergman. De voorzitter van de Zakenkring zegt dat bij dat aantrekkelijke winkelaanbod een mooi en fleurig centrum past. “Bezoekers en inwoners waarderen het centrum. Als Zakenkring vinden we het belangrijk dat deze waardering blijft, of liever nog, toeneemt. Daarom hebben we besloten de omgeving nog mooier aan te kleden. We verwachten dat de bloemen het verblijf in ons dorp nog aangenamer zal maken.”

De Zakenkring van Zuidhorn bestaat uit ongeveer zeventig leden en donateurs. Veelal gevestigd in Zuidhorn zelf, maar ook ondernemers uit Briltil en Noordhorn maken onderdeel uit van de vereniging.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here