Geweldige opbrengst sponsorloop CBS De Wingerd

0
101
de wingerd2

OLDEHOVE – Een sponsorloop organiseren stond al heel lang op het lijstje van de leerlingenraad van CBS ‘De Wingerd’ in Oldehove. In november begonnen ze met de voorbereidingen en 11 mei was het eindelijk zover. Alle kinderen stonden in de startblokken en de kinderen van groep 1 en 2 gingen als eerst lopen voor het goede doel. Daarna klonk het startschot voor de kinderen van groep 3 t/m 8. Zij renden een half uur lang rondjes van bijna 500 meter. Gelukkig was het prachtig loopweer en wisten de kinderen niet van opgeven. Geweldige prestaties werden er geleverd, kinderen die het ene rondje na het ander liepen. Een week later volgde het moment dat het geld ingeleverd kon worden. Onvoorstelbaar hoeveel geld erbij elkaar gehaald is. De kinderen die deel uitmaken van de leerlingenraad konden het bijna niet geloven en toen de eindopbrengst bij elkaar was geteld. Toen vielen de monden open! De totale opbrengst van de sponsorloop 2016 was 1600 euro. Supertrots werd dit bedrag in alle klassen bekend gemaakt. Het geld wordt deels besteed aan speelgoed voor vluchtelingenkinderen die binnenkort in Zuidhorn gehuisvest worden en het andere deel wordt aan speelgoed besteed voor de eigen school.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here