Graffiti spuiten in Avalon voor jonge mantelzorgertjes

0
12
Zuidhorn filmpje grafitti-5

ZUIDHORN – Vorige week woensdag werden alle mantelzorgers uit de gemeente Zuidhorn in het zonnetje gezet tijdens een ‘funmiddag’, georganiseerd door de Stichting Welzijn gemeente Zuidhorn (SWgZ). De kinderen mochten tijdens deze activiteit graffiti spuiten in buurtcentrum Avalon. De activiteit werd begeleid door een professionele graffitispuiter. Buiten werden grote kartonnen platen op ezels gezet, mochten de kinderen een woord kiezen die de graffitispuiter op het karton spoot en vervolgens mochten de jongeren het woord zelf inkleuren. Met graffiti, natuurlijk. Een kleurrijk geheel aan graffitibussen stond te wachten naast de schildersezels en de kinderen boorden onontdekte creatieve bronnen aan. Het eindresultaat mocht er wezen: prachtige, kleurrijke woorden passeerden de revue. Een gezellig middag die de kinderen even afleidde van het mantelzorgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here