Afscheid voorzitter Jasper Bergsma WSBF

0
49
afscheid

SURHUISTERVEEN – Het wisselbekertoernooi turnen, georganiseerd door de WSBF in de Surventohal te Surhuisterveen, is afgelopen zaterdag speciaal onderbroken om afscheid te kunnen nemen van voorzitter Jasper Bergsma.

Jasper Bergsma heeft tien jaar lang als een erg betrokken en sociaal bewogen voorzitter zich volledig ingezet voor de turnvereniging WSBF. Hij heeft getoond nieuwe uitdagingen niet uit de weg te gaan en in staat te zijn meerdere landelijke finales groepsspringen en acro naar Surhuisterveen te halen. Tijdens zijn periode als voorzitter heeft hij ook vele sportieve prestaties van de leden meegemaakt, ook op landelijk niveau.

De voorzitter laat een door mede zijn toedoen een gezonde vereniging achter met enthousiaste leidsters, vele vrijwilligers en een groot aantal leden. Het huidige leden aantal dit jaar is nog niet eerder zo hoog geweest.

Tijdens de onderbreking werd hij onthaald door leden van de vereniging met een flashmob en onder meer toegesproken door de wethouder van sport en welzijn van de gemeente Achtkarspelen, de heer Marten Van der Veen. De wethouder heeft de voorzitter vele jaren meegemaakt als gesprekspartner van WSBF en sprak uit grote waardering te hebben over de wijze waarop hij de vereniging 10 jaar lang heeft geleid. Bovendien werd Jasper Bergsma als erelid benoemd en ontving hij daarvoor een oorkonde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here