Geslaagd jubileumfeest in Niehove

0
53
Ontbijt inwoners Nijhoof

NIEHOVE – Afgelopen zaterdag was het zover, na maanden voorbereiding, werd het 35-jarig bestaan van een aantal verenigingen in Niehove gevierd.

De dag begon met een dorpsontbijt en een foto, voor de huidige inwoners van Niehove met burgemeester Swart, als speciale gast. Vanaf 14.30 uur was het tijd voor de reünie, ‘Weerom noar Suxwort’. De eerste reünisten melden zich al om 14.00 uur. Vele foto’s en films van vroeger lagen klaar.

Als afsluiting van deze zeer geslaagde dag, was er een bruisend muziekfeest ‘Swing in Nijhoof’ op de ijsbaan. “Het was een geweldige middag waar vele herinneringen werden opgehaald. Met dank aan de feestcommissie, de sponsoren en de vele vrijwilligers, kijken wij terug op een fantastisch evenement”, aldus de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here