Rijdend motormuseum in Surhuisterveen

0
59
Rijdend motormuseum in Surhuisterveen

SURHUISTERVEEN – Zaterdag 9 juli gaat de welbekende Fryske Walden Rit vanuit Surhuisterveen voor de 27e keer van start, zoals altijd georganiseerd door oldtimermotorclub de Fan Antike Motorfreonen.

Dit weekeinde wordt Noord-Nederland weer op de kaart gezet als het gaat om de Veteraan Motoren Club, want zondag is ook in Marum een sterrit. Motoren tot 100 jaar oud zijn geen uitzondering, klassieke motoren met een tot bouwjaar 1970 maken het deelnemersveld compleet.

De organisatie hoopt weer een plezierige rit neer te zetten, zodat de deelnemers uit heel Nederland genieten van onze mooie omgeving hier in de Friesch-Groningse grensstreek met zijn karakteristieke streekgebonden omgeving.

Zoals inmiddels traditie wordt het terrein bij de gerestaureerde molen aan Koartwald (te bereiken vanaf de Grensweg) gebruikt als startlocatie. Vanaf 10.45 uur gaat de eerste deelnemer van start voor de ongeveer 50 kilometer lange rit. Voor een pauze en tankstop komt men terug bij de molen, waarna nog een 30 km lange toertocht verreden wordt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here