Afscheidsfeest voor meesters en juffen

0
133
afscheid van de Brug

ZUIDHORN – Vorige week was het feest op de basisschool de Brug in Zuidhorn. Vijf meesters en juffen gaan na de zomervakantie iets heel anders doen. Meester Jan Lanting, meester Henk de Ruiter en juf Clara Vasse gaan genieten van hun pensioen en meester Ties Faber en juf Marriët Eikelenboom beginnen aan een nieuwe uitdaging op een andere school.

De feest- en de activiteitencommissie hebben voor hen en de kinderen een prachtig afscheidsfeest georganiseerd: een heerlijke lunch voor de groepen één tot acht stond klaar in de gang van de school. ‘s Middags was er een voorstelling van de poppenspeler en goochelaar Matthijs Vlaardingenbroek met als thema: Iedereen heeft een talent!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here