Klaas van der Schuit

6
104
In Beeld - Klaas

ACHTKARSPELEN – Vorige week ontving voorzitter Klaas van der Schuit van de Stichting Oud-Achtkarspelen een cheque van 200 euro. Hij ontving dit bedrag uit handen van Herman Brouwer van de Rabobank Drachten Friesland Oost. Hij kreeg dit bedrag van de heer Brouwer, omdat alle medewerkers van hun werkgever 200 euro hadden gekregen om dit aan te bieden aan een zelf gekozen eigen stichting of vereniging in de regio. De Stichting Oud-Achtkarspelen was heel blij met dit bedrag, aangezien ze op dat moment net bezig waren om het Historisch Informatie Punt in de bibliotheek te Surhuisterveen te verplaatsen naar een andere locatie in de bieb. Ze willen het ontvangen bedrag gebruiken om ook het Historisch Informatie Punt in de bibliotheek te Buitenpost toegankelijker te maken voor de bezoekers.

6 REACTIES

  1. I loved as much as you’ll receive carried out right here.
    The sketch is attractive, your authored subject matter stylish.
    nonetheless, you command get got an edginess over that you wish be delivering the following.

    unwell unquestionably come more formerly again as exactly the same nearly
    a lot often inside case you shield this increase.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here