Leekstermeerwandeltocht zorgt voor blije kinderen

0
55
Taart aangesneden door jonge wandelaar (Sophie) van de Leekstermeerwandeltocht

WESTERKWARTIER – Zestig kinderen van minderbedeelde ouders kunnen een jaar lang meedoen aan de maatschappij, en dat allemaal dankzij de wandeltocht die Rotary Groningen-West organiseerde. De Leekstermeerwandeltocht vond voor de elfde keer plaats ten bate van de Stichting Leergeld Westerkwartier-Noordenveld. Dankzij het inschrijf- en sponsorgeld werd er 18.000 euro opgehaald.

De Stichting Leergeld zorgt ervoor dat dit bij minstens 60 kinderen van financieel minder draagkrachtige ouders terecht komt, zodat zij een jaar lang kunnen sporten, muzieklessen kunnen volgen of bijvoorbeeld met een schoolreis mee kunnen gaan.

De Leekstermeerwandeltocht is volgend jaar op 20 mei 2017 – agendatip! Hieraan verbindt Rotary Groningen-West opnieuw een goed doel voor de opbrengst. Dit goede doel zal te zijner tijd bekend gemaakt worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here