Een nacht slapen in een doos

0
166
Uit het hart slapen in een doos

GROOTEGAST – Op zaterdag 2 juli werd vanuit House of Blessing een ‘Nacht zonder dak’ georganiseerd. Acht jongeren en enkele begeleiders hebben één nacht in een doos in de buitenlucht geslapen, om zo geld op te halen voor de straatkinderen in Bolivia. Op zaterdagmiddag begon de bouw van de krotten op een afgezet terrein aan de Legolaan 1. Er werden vele krotjes van grote dozen en pallets gebouwd. De jongeren waren druk bezig met het bouwen van hun eigen, tijdelijke ‘huis’. ’s Avonds bakten de jongeren broodjes boven een vuur. Daarna was er een jongerenevenement georganiseerd, waarbij spreker Stephen van der Leij aanwezig was. De nacht zelf verliep zonder problemen en het bleef droog.

Er is 1800 euro opgehaald door sponsoring. “Het heeft velen tot besef gebracht hoe goed wij het hier hebben, maar ook in welke moeilijke omstandigheden mensen elders in de wereld leven”, zo meldt de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here