Juf Anneke viert 25-jarig jubileum

0
87
Juf Anneke PSZ 25 jaar

GERKESKLOOSTER – STROOBOS – Vorige week was het feest op peuterspeelzaal Dolfijn in Gerkesklooster – Stroobos. Samen met haar peuterspeelzaalkinderen en hun ouders vierde juf Anneke Kuipers haar 25-jarig jubileum als peuterspeelzaalleidster in het pittoreske Gerkesklooster – Stroobos.

Naaste collega Ellen Helder en de oudercommissie hadden de kinderen en hun ouders gevraagd om deze keer extra vroeg naar de peuterspeelzaal te komen, zodat ze met zijn allen Juf Anneke konden verrassen in een met slingers en ballonnen versiert lokaal. Ook dochters Gerdien en Anna waren present. Ze hadden hun moeder verteld te gaan shoppen in Amsterdam, waarop Anneke had gereageerd: “Wat moet je nou op maandag in Amsterdam?!?”. Het kwartje viel gelukkig niet. Naast de beide dochters was ook man Jappie aanwezig, hij moest de beide dochters naar de trein brengen. Helaas kon zoon Oedo niet aanwezig zijn.

Omstreeks 8.10 kwam Juf Anneke onder luid gezang vol verbazing het lokaal binnenlopen. Ze had geen idee dat dit haar te wachten stond. Terwijl de kinderen op de vroege ochtend smulden van taartjes met een dolfijn erop, mocht Juf Anneke bloemen en cadeaus van de kinderen en hun ouders in ontvangst nemen en als klap op vuurpijl ontving ze van haar man en kinderen een mooie collage over de 25 jaar als peuterspeelzaalleidster.

Een meer dan verdiend feest. Inmiddels is Juf Anneke uitgegroeid tot een begrip en heeft ze vele hoogte- en dieptepunten mee gemaakt. Desondanks werkt ze nog steeds vol passie en enthousiasme met de 2- en 3- jarigen uit het tweelingdorp. Volgens Anneke zal ze niet nog eens 25 jaar volmaken, maar als het aan het de inwoners van Gerkesklooster – Stroobos ligt, waarschijnlijk wel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here