Geletruidrager Froome start dinsdag in Profronde Surhuisterveen

0
9
froome

SURHUISTERVEEN – De organisatie van de Profronde van Surhuisterveen is er als eerste profcriterium in geslaagd om geletruidrager Chris Froome te contracteren. Met trotse drager van het geel heeft het Friese Surhuisterveen vooralsnog een unicum.

Froome won de Tour de France driemaal; in 2013, 2015 en 2016 bracht de in Kenya geboren Brit van Team Sky het geel naar Parijs. In 2013 verscheen de renner van Team Sky ook al aan de start van de Profronde van Surhuisterveen. Toen werd hij in de sprint geklopt door Bauke Mollema.

De Profronde van Surhuisterveen vindt plaats op dinsdag 26 juli en is de gehele dag gratis toegankelijk voor het publiek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here