Diamanten huwelijk voor echtpaar Bosma-Duisterwinkel

0
281
surhuisterveen 60 jr huw

SURHUISTERVEEN – Burgemeester Gerben Gerbrandy bezocht afgelopen dinsdag het echtpaar Bosma-Duisterwinkel uit Surhuisterveen. Joop Bosma en Tjitske Bosma-Duisterwinkel vieren die dag dat zij 60 jaar getrouwd zijn. Het echtpaar heeft vijf kinderen (twee dochters en drie zoons), negen kleinkinderen en negen achterkleinkinderen.

De heer Bosma is geboren op 21 mei 1937 in Twijzelerheide. Na de lagere school heeft hij een aantal jaren als knecht/arbeider gewerkt. Ook heeft hij een patathandel gedreven in Oostmahorn. Later heeft hij nog 13 jaar een café in Opende gehad, deze sloot zijn deuren in 1977. Na nog enkele jaren als timmerman te hebben gewerkt heeft hij een punt achter zijn werkzame carrière gezet. Mevrouw Bosma-Duisterwinkel is geboren op 19 mei 1935 in Opende. Zij zorgde voor de kinderen en het huishouden. Daarnaast hielp ze ook regelmatig mee in het café.

Het echtpaar heeft in Kootstertille gewoond, maar woont nu alweer 34 jaar in Surhuisterveen, waar zij zelfstandig wonen. De gezondheid van het echtpaar is redelijk goed, zowel geestelijk als lichamelijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here