Naast opening Spelweek ook Buurtlabel Veilig Verkeer voor Niezijl

0
84
niezijl opening spelweek 2

NIEZIJL – Het moment waar kinderen het hele jaar naar uitkijken: zomervakantie. En in die zomervakantie: de spelweek. Ook in Niezijl. Wethouder Bert Nederveen opende vorige week officieel de Spelweek bij het sportpark. Maar niet alleen was deze gelegenheid de aftrap voor een week vol plezier voor de kinderen, ook ontving de verkeerswerkgroep in Niezijl het Buurtlabel Veilig Verkeer uit handen van de wethouder. De verkeerswerkgroep wilde in eerste instantie aandacht vragen voor de nauwe bocht in de kruising Hoofdstraat – Hogedijk, waar vaak grote vrachtwagens langskomen die in de bocht optrekken en zo zorgen voor geluidsoverlast en gevaarlijke situaties. Het Buurtlabel is een initiatief van Veilig Verkeer Nederland (VVN) om de verkeersveiligheid te stimuleren, maar betekent niet direct dat een buurt veilig is. Het betekent dat de bewoners van het dorp er alles aan doen om de buurt verkeersveilig te maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here