Kinderspelweek UIrum terug van weggeweest

0
101
ULRUM-kinderspelweek-01

ULRUM – Er werd druk geklust, getimmerd en gebouwd vorige week vlakbij het voetbalveld in Ulrum. Ware kastelen schoten als paddenstoelen uit de grond. De kinderen van de spelweek, maar liefst 42, bouwden hutten om de laatste nacht van de spelweek in door te brengen. De kinderspelweek is er voor het eerst weer sinds ongeveer 15 jaar, vertelt Annemarie Streelman van de organisatie. “De opkomst is geweldig”, voegt ze er lachend aan toe.

Met een heerlijke zonnetje, waterpret en ijsjes begonnen de kinderen woensdag met bouwen, na het gezamenlijke ontbijt. Op donderdag was er een zeskamp voor de kinderen en op vrijdag een bonte avond. Daarna gingen de kinderen in groepjes hun hutten in om de nacht door te brengen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here