Van Stad naar Wad met de ‘WadloopExpress’

0
69
Foto WadloopExpress

STREEK – Vanaf komende vrijdag 29 juli rijdt de WadloopExpress vanaf de Grote Markt in Groningen naar de Waddenzee. Deze authentieke Volkswagen T2 bus biedt de mogelijkheid om vanuit de stad het Wad te verkennen vanaf Noordpolderzijl of de Hoek van Bant bij Lauwersoog. Tot eind augustus worden er acht tours aangeboden. De tours zijn inclusief vervoer heen en terug per bus en een twee of drie uur durende wadlooptocht onder begeleiding van gediplomeerde wadloopgidsen.

De bus heeft ruimte voor 8 personen. Het is derhalve aan te raden om van tevoren te reserveren. Voor meer informatie over de wadlooptours, de agenda met data en vertrektijden en reserveringen kijk op: www.tourdewadden.nl/wadloopexpress.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here