Derde editie ‘Kom in Zuidhorn’ feest in oktober

0
11
Kom in zuidhorn feest

ZUIDHORN – Zaterdag 1 oktober wordt voor de derde keer het grote “Kom in Zuidhorn” feest op de drie pleinen georganiseerd. Het valt ook dit jaar weer samen met de NVM Open Huizen dag, een dag waarop veel mensen huizen gaan bekijken. Dé gelegenheid om te komen kijken wat Zuidhorn te bieden heeft op het gebied van wonen, winkelen en ontspannen.

De organisatie is op dit moment druk bezig met de voorbereidende besprekingen en planning.

De doelstelling is om Zuidhorn op zijn best te laten zien en een podium te bieden aan bedrijven, clubs, verenigingen, muzikanten en artiesten. Zij kunnen zich op deze dag presenteren én bijvoorbeeld nieuwe leden werven of de clubkas spekken met leuke acties.

Een groot deel van de deelnemers van vorige edities heeft zich reeds aan kunnen melden maar er is nog plaats om mee te doen met dit grootse evenement. Via www.welkominzuidhorn.nl kan men zich aanmelden.

Van 12.00 – tot 17.00 zijn er stands van winkeliers en bedrijven met leuke aanbiedingen. Ook geven clubs en verenigingen, workshops, demonstraties en presentaties waaraan meegedaan kan worden.

Daarnaast is op het gebied van kunst, cultuur, muziek, hobby, welzijn etc. veel te zien, te horen en te beleven. Er zijn diverse kinderactiviteiten, optredens, proeverijen en andere activiteiten. De activiteiten zijn gratis toegankelijk voor jong en oud.

De organisatie is in handen van het Kom in Zuidhorn-comité waarin o.a. zitting hebben: Abbe Borger van Albert Heijn Zuidhorn, Johan Vergonet van WelkominZuidhorn.nl, en Roland Turksema van Zakenkring Zuidhorn. Ook de Oranjemarkt is vertegenwoordigd. Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door de Stichting Ondernemersfonds Kom in Zuidhorn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here