Ponydagen bij manege Opende

0
18
Manege Opende ponydagen

OPENDE – De eerste drie ponydagen zitten er weer op. In totaal hebben 65 kinderen zich opgegeven. “Het was leuk, gezellig en warm. Maar dat was helemaal niet erg de kinderen hebben zich helemaal uitgeleefd met de pony’s”, aldus de organisatie. De kinderen kregen aan het begin van de dag te horen dat er om 15:00 uur een ponykeuring was, degene die de pony het mooist had versierd kreeg een prijs. “Ze hebben allemaal hun best gedaan ze waren allemaal supermooi. Tussendoor gingen we natuurlijk ponyrijden, een buitenrit maken en allemaal spelletjes op de pony doen. De dag was zo weer voorbij! In de laatste week van de zomervakantie hebben we nog twee ponydagen. Op dinsdag 23 augustus hebben we nog 4 plekjes over. Wil je ook meedoen aan een ponydag en ben je ouder dan zes jaar neem dan contact met ons op. Het nummer is 06-40290203. We hebben er nu alweer zin in”, zo meldt de manage.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here