Feestweek Buitenpost gaat als een speer

0
8
buitenpost feest 2

BUITENPOST – Afgelopen weekend en komende week staat Buitenpost volledig in het teken van feest, gezelligheid en drukte tijdens de feestweek. Onder andere een motortoertocht, fierljeppen, een tennistoernooi, een darttoernooi en natuurlijk feest in de feesttent passeerden afgelopen weekend de revue. “Ondanks een paar regenbuien een zeer geslaagde avond op het Nijenstein muziekplein. Iedereen bedankt!”, zo meldt de organisatie.

Op het programma staan nog de Grote Paardenmarkt, meer feest in de feesttent, de 20e editie van matinee met Jannes als hoofdact en als knallende afsluiter vuurwerk, woensdag om 22:30 uur bij de ijsbaan. De sfeer zit er tot nu toe lekker in, gelukkig voor de feestgangers hebben ze nog een paar dagen te gaan! “Mooi weer, goede sfeer. Oftewel top!”, laat de organisatie weten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here