Fanatieke huttenbouwers in Sebaldeburen

0
10
huttenbouw sebaldeburen

SEBALDEBUREN – Vorige week woensdag was er een één-daagse huttenbouw in Sebaldeburen. De vorige huttenbouw in Sebaldeburen konden de meeste mensen zich eens niet meer herinneren, dus het werd wel tijd dit weer eens op te pakken. De pas opgerichte kidsclub van Sebaldeburen sloeg de handen ineen en zorgde voor de uitvoering ervan samen met de hulp van zo’n 10 vrijwilligers. De tropische temperatuur mocht de pret niet bederven en na een aantal uren flink timmeren, zagen en verven werden er acht prachtige hutten neergezet door maar liefst 54 kinderen. ’s Avonds mochten de kinderen hun zelfgemaakte hut tonen aan hun familie en andere belangstellenden. Ook werden er wat vuurkorven aangestoken en mochten de kinderen lekkere marshmallows bakken. “De kidsclub kan terugzien op een zeer geslaagde dag en wat hun betreft en de kids zeker voor herhaling vatbaar!”, aldus de organisatie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here