Culinaire hoogstandjes in Zoutkamp

0
7
Zoutkamp Culinair

ZOUTKAMP – Het is de organisatie van de Culinaire Route Zoutkamp wederom gelukt een fantastische route vol lekkere hapjes samen te stellen. Sterker nog, Marijke Stol en Jannie Knol stonden al snel bij het kopieerapparaat om snel wat extra stempelkaarten bij te kopiëren. Het doel van het festijn is Zoutkamp op de kaart zetten. Dat is ook dit jaar weer gelukt. “We hebben hier heel erg veel”, vertelt Stol. “Maar als je hier een hapje komt eten, doe je dat niet bij 14 ondernemers tegelijk. En nu heb je de mogelijkheid om alle zaken bij langs te gaan en verschillende dingen te proeven en proberen.” Daar werd dankbaar gebruik van gemaakt. Volkomen logisch natuurlijk, voor vijf euro kregen de deelnemers de lekkerste hapjes voorgeschoteld. De zalmrolletjes, mosterdsoep en garnalenballen gingen als warme broodjes over de toonbank. En dat alles onder een lekker warm zomerzonnetje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here