Nieuwe expositie LEGiO Museum

0
11
Grootegast filmpje legomuseum

GROOTEGAST – Afgelopen woensdag is er een nieuw expositie geopend in het LEGiO Museum te Grootegast: ‘LEGO Technic’. De LEGO Technic-tentoonstelling bevat een groot deel van de LEGO Technic-producten van het begin tot nu. Het oudste LEGO Technic-setje dat tentoongesteld is, is nummer 835, een auto chassis. Dit was een van de eerste setjes die in 1977 op de markt kwamen als LEGO Ultimate Builder.

Niet alleen oude LEGO Technic sets zijn te vinden in de nieuwe tentoonstelling, ook de allernieuwste sets, die op 1 augustus uit zijn gekomen, zijn al te zien. Hierbij zit de allergrootste LEGO Technic-set die LEGO ooit heeft uitgegeven: 42055 Bucket Wheel Excavator met maar liefst 3927 onderdelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here