EAFS Paardenkeuring in Oldekerk

0
19
Oldekerk Paardenkeuring-7

Op zaterdag 6 augustus werd de EAFS keuring in Oldekerk gehouden. Een keuring van het arabofrieze stamboek, oftewel Friese paarden met een scheutje Arabisch bloed erin. Julie Blaauw uit Enumatil loopt al 1.5 jaar stage op Stoeterij ’t Oosterzand en moest als examenopdracht een evenement organiseren. Een paardenkeuring lag daarbij natuurlijk voor de hand. De paarden werden op verschillende punten beoordeeld. Laurelin Ritzema ging er met de eerste prijs vandoor, op de voet gevolgd door Lysanne de Jong en Tietsia van de Rijet. De vele sponsoren zorgden ervoor dat alle deelnemers een leuke goodiebag als aandenken mee naar huis konden nemen. Naast de keuring werden ook leuke shows opgevoerd door onder meer Marieke Bloem en Judith Allersma. Christa Wielsma zou ook een show weggeven, maar moest door een blessure haar plaats helaas afstaan. Het merrieveulen van Rico S werd gekroond als grote dagkampioen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here