Nieuwe trekker voor gemeente De Marne

0
7
foto gemeente De Marne en Geertsema 28-07-2016

DE MARNE – Eind juli heeft Leo Geertsema van Landbouwmechanisatiebedrijf Geertsema b.v. te Munnekezijl een nieuwe Claas trekker aan gemeente De Marne geleverd.

Leo Geertsema had een taart met daarop afgebeeld de nieuwe trekker meegenomen om dit te vieren. De aanwezigen waren wethouder Kor Berghuis, Peter Batema, teamleider afdeling beheer en Johan de Vries, medewerker afdeling beheer.

Johan de Vries zal de nieuwe trekker gebruiken. De Claas Arion 420 Cis is uitgerust met een voorlader en een fronthef met aftakas. De trekker is zodanig uitgerust dat hij geschikt is om alle werkzaamheden te kunnen verrichten voor zowel de groenvoorziening als de winterdiensten. Hierbij kan worden gedacht aan het klepelen van bermen, het onderhoud aan de sportvelden en het sneeuwschuiven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here