De Woldzoom organiseert spetterende zwemvierdaagse

0
9
zwembad de woldzoom

DOEZUM/GROOTEGAST – In de week van 22 augustus tot en met 25 augustus vindt er in zwembad de Woldzoom de jaarlijkse zwemvierdaagse plaats. Dit jaar worden de activiteiten voor de 41e keer georganiseerd.
De activiteitencommissie is druk bezig geweest om voor iedereen leuke activiteiten te bedenken. Tevens bestaat de stichting van zwembad De Woldzoom 25 jaar. Hier wordt tijdens de opening uitgebreid aandacht aan geschonken. Op maandag 22 augustus start de  zwemvierdaagse om 18.30 uur . Nadat de kinderen zonder diploma hebben gezwommen, start de officiële opening om 19.00 uur met synchroongroep HZ&PZ uit Heerenveen. Dinsdagmiddag is er voor de jeugd lasergamen op het veld. Vanaf  het eind van de woensdagmiddag kunnen de kinderen springen op een bungeetrampoline. Donderdag 25augustus is het een drukte van belang bij het zwembad. Traditioneel wordt deze vierdaagse afgesloten met een hobbymarkt en curiosa vanaf 16.00 uur. Naast de markt is er voor de jongeren een minikermis. Met een draaimolen, zweefmolen, ballenbad, luchtkussen en een kindertrein.  De muziek wordt de gehele week behalve woensdag verzorgd door DM Music. Op de woensdagavond kan er genoten worden van de zangkunsten van popkoor Flashback. De gehele week kan er gezwommen worden vanaf 19.00 uur. Om 20.30 uur kan je als laatste het water in. De kinderen zonder diploma zwemmen om 18.30 uur  met een begeleider.
Tevens worden er gedurende de week leuke prijzen uitgedeeld middels een prikloterij. Er kan onder meer een gratis gezinsabonnement gewonnen worden voor het zwemseizoen van 2017. Daarnaast kunnen er speciale Woldzoom-badeendjes gekocht worden. Genoeg redenen dus om tijdens de zwemvierdaagse een bezoekje te brengen aan zwembad De Woldzoom
een prikloterij waar u leuke prijzen mee kunt winnen en tevens maakt u kans op een gratis gezinsabonnement voor het zwemseizoen van 2017. Ook wordt er ook geprobeerd om de Woldzoom-badeendjes aan de man/vrouw te brengen. Dus kom allen tijdens de zwemvierdaagse in zwembad De Woldzoom in Doezum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here