Flexbus de Marne jubileert en trakteert

0
11
flexbus de marne

DE MARNE – Flexbus de Marne jubileert en dat moet gevierd worden. Sinds oktober 2006 is de bus onderweg en heeft in die tien jaar al 33.000 passagiers mogen vervoeren van en naar de toeristische trekpleister in de Marne. Een fantastisch resultaat voor de Flexbus die door vrijwilligers gerund wordt.
Om de viering van het jubileum extra feestelijk te maken worden na de zomerstop twee speciale acties op touw gezet. In samenwerking met het Theemuseum in Houwerzijl, de Lijstenmakerij in Warfhuizen en Borg Verhildersum in Leens is er een mooie route opgezet waarbij alle drie de trekpleisters bezocht worden. Dit ‘toeristische lusje’ vindt plaats in september en kost twee euro per persoon. Daarnaast wordt er samen met fotoclub ‘de Marner Kiek’ een foto-expositie gehouden met als thema ‘de Flexbus: op haar route in de dorpen’. Maar ook met de schoonheid in en om de dorpen die de bus aandoet. Deze expositie hangt in het gemeentehuis in de maanden september en oktober.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here