Spelweek Grijpskerk start maandag

0
17
GRIJPSKER-organisatie-spelweek

GRIJPSKERK – Kinderen uit Grijpskerk en omgeving die staan te trappelen om hutten te bouwen, survivallen en spelletjes te doen kunnen helemaal los aanstaande maandag. Dan begint namelijk de spelweek Grijpskerk. Vanaf 9 uur kunnen kinderen zich inschrijven in het park bij het basketbalveld, laat voorzitter van de spelweek Ruth Plasman weten. “Disney is dit jaar het thema. Er zijn twee verschillende programma’s: één voor kinderen van 4 tot 6 jaar en één voor kinderen tussen 6 en 12 jaar. We starten maandag –in groepjes- met hutten bouwen. Meestal doen er zo’n 250 kinderen mee. Daar houden we nu ook rekening mee.” Het complete programma is te vinden op spelweekgrijpskerk.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here