Wat is een Spelweek van Zuidhorn zonder videoclip?

0
18
Zuidhorn filmpje spelweek

Zuidhorn filmpje spelweek-2 Zuidhorn filmpje spelweek-3 Zuidhorn filmpje spelweek-4 Zuidhorn filmpje spelweek-5 Zuidhorn filmpje spelweek-6 Zuidhorn filmpje spelweek-7 Zuidhorn filmpje spelweek-8 ZUIDHORN – De voorbereidingen voor de Spelweek van Zuidhorn zijn in volle gang. Volgende week wordt er daadwerkelijk een start gemaakt met de opbouw van het speelgebied, maar ook in de aanloop naar het opbouwen gebeurd er nog van alles rondom de Spelweek. Zo werd er vorige week een echte videoclip opgenomen om de Spelweek extra kracht bij te zetten. Enthousiaste kinderen repeteerden, dansten en zongen de hele ochtend om in de middag ‘voor het eggie’ een clip neer te zetten waar Beyoncé jaloers op zou zijn. En met succes! Aan het einde van de middag stond er een videoclip die niet zou misstaan op MTV, als deze zender tenminste nog videoclips zou uitzenden.
Vanaf deze week gaat de opbouw van start, waarna vele kinderen vanaf volgende week welkom zijn voor hét hoogtepunt van de schoolvakantie: De Spelweek van Zuidhorn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here